• logo-JHT

Een podcast over 85 jaar Scouting Goirle

17 April 2021, de datum waarop Scouting Goirle eigenlijk haar 85-jarig bestaan met de hele vereniging wilde vieren. Helaas gooit het coronavirus roet in het eten en is het jubileum verplaatst naar volgend jaar, 9 april 2022.

De commissie gaat het komend jaar door met het organiseren van het jubileum en wil het jaar overbruggen door het uitbrengen van een podcast, een podcast over 85 jaar Scouting Goirle.

In de podcast gaan Sjors en Petra namens de commissie in gesprek met leden en oud leden. Er worden verhalen uit de oude doos verteld, er komen anekdotes en onvergetelijke momenten voorbij en er wordt gesproken over vriendschappen.

De podcast is vanaf nu te beluisteren op populaire podcastplatformen zoals Spotify. Klik op deze link om de podcast te luisteren op jouw favoriete platform.