Scoutsupport

Ben jij oud-vrijwilliger en heb je een beetje heimwee? Maar zaterdagvrijwilliger zit er qua beschikbare tijd niet in? Dan is Scoutsupport misschien wel iets voor jou! Het komt wel eens voor dat een groep leiding tekort komt of dat we spelposten nodig hebben voor grote gezamenlijke programma's (bv kerstviering). Om in te kunnen spelen op deze behoefte hebben we sinds kort Scoutsupport opgericht. Lijkt het jou ook wat? Aanmelden is mogelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je wordt dan opgenomen in de Whatsappgroep waarin de verzoeken worden gecommuniceerd. Wie kan en zin heeft geeft zich op en wie geen tijd heeft, hoeft niet te reageren. Lekker laagdrempelig en jij bepaalt zelf óf en hoe vaak je mee wil doen.