Nieuw Algemeen Bestuurslid

Tidens de Groepsraad van 17 april is een nieuw Algemeen Bestuurslid gekozen: Karin Bruers. Welkom Karin en veel succes gewenst!

Daarnaast zijn de groepsbegeleider Yvonne Vermeer en voorzitter Maggie van Kempen herkozen. Volgend kaar komen er weer verschillende functies beschikbaar, zoals die van voorzitter en Algemeen Bestuurslid 2. Heb jij interesse? Laat het dan aan ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.