Vacature Algemeen Bestuurslid

Er is momenteel een openstaande vacature voor een Algemeen Bestuurslid. Lijkt het jou wat om op deze manier mee te denken en je steentje bij te dragen aan scouting Goirle? Meld je dan aan als kandidaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In de Groepsraad van 17 april zal er gestemd worden.

Ook voor de functies van voorzitter en groepsbegeleider zal gestemd worden. De huidige voorzitter en groepsbegeleider stellen zich herkiesbaar, tegenkandidaten zijn uiteraard ook welkom.