Welkom

Welkom op de website van Scouting Goirle.

Op deze website vindt u alle informatie over Scouting Goirle. Van het huren van het scoutinggebouw tot aan het lid worden.

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Scouting Goirle wordt medemogelijk gemaakt door:

  • Gerritsen_Group_logo
  • Outrex_logo
  • Smeets
  • _logo_claassen
  • bssg
  • janus_metaal
  • linfosys_logo
  • logo-klooster-nieuwkerk-goirle
  • ojw_advocaten

Rabobank Clubkas

Ben je lid van de Rabobank? Dan heb je in de periode van 2 - 14 oktober de mogelijkheid om te stemmen voor de clubkas actie.

Met deze actie verdeelt de Rabobank een bedrag van maar liefst € 200.000 aan stichtingen/ verenigingen binnen Tilburg en omstreken. Scouting Goirle neemt ook deel aan deze actie, met als doel het renoveren van onze keuken in het gebouw. Deze is inmiddels 20 jaar oud en door intensief gebruik nu echt aan een vernieuwing/vervanging toe.

Met het geld dat wordt opgehaald zal een gedeelte van deze renovatie worden bekostigd, daarmee kunnen de kinderen weer in een veilige keuken kook- en bakprogramma’s doen en kunnen de kokkies tijdens weekenden weer in een comfortabele en efficiënte ruimte zorgen voor de inwendige mens.

Bij de clubkas actie krijg je als lid 5 punten te verdelen over minimaal 3 en maximaal 5 verenigingen/stichtingen.

Het geld wordt naar rato van het aantal punten verdeeld, dus als Scouting Goirle bijvoorbeeld 200 punten van de in totaal 20.000 punten krijgt, dan ontvangen we €2.000.

Mocht je lid zijn van de Rabobank en de moeite willen nemen om punten uit te delen, dan hopen we dat je aan ons denkt!

Er nog 2 stichtingen uit Goirle meedoen die wij als scouting Goirle een warm hart toe dragen namelijk Stichting Jeugdvakantiewerk Goirle (www.jvwgoirle.nl) en Stichting Bar ’t Kelderke (www.kelderke.nl). Wij werken met beide stichtingen nauw samen en veel van onze vrijwilligers zetten zich ook voor één of zelfs beide van deze stichtingen in.

Dus zet 2 t/m 14 oktober in uw agenda en houd de post van je Rabobank in gaten!

Vacature: Oudervertegenwoordiger

Wij zijn op zoek naar een oudervertegenwoordiger die Scouting Goirle wil ondersteunen. Klik hier voor de gehele vacature. 

Vacature: Leidster bij de Gidsen

Wij zijn op zoek naar een leidster bij de Gidsen die Scouting Goirle wil ondersteunen. Klik hier voor de gehele vacature. 

Deze site is gerealiseerd door: Linfosys Hosting diensten & Netwerkbeheer