Ouderparticipatie

Om onze leiding te ontlasten is ieder uurtje dat we aan hulp kunnen krijgen, van harte welkom! Dus waar ben jij goed in en wat vind je leuk om voor ons te doen? Zo zijn we bv op zoek naar:

  • mensen met groene vingers voor onze terreindag (nader te bepalen datum)
  • sterke vrouwen en mannen om mee te helpen inladen van bagage en materialen vóór kamp en uitladen hiervan ná kamp

Overige commissies waar we ondersteuning bij kunnen gebruiken:

Interesse om ons ergens bij te helpen? Mail je voorkeur dan naar Gijs via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Oudervertegenwoordiging

Binnen Scouting Goirle wordt veel waarde gehecht aan de mening van de leden, waaronder minderjarigen. De ouders zijn de vertegenwoordiger van die minderjarige leden. Per leeftijdscategorie is er vanuit al die ouders één oudervertegenwoordiger gekozen die daarmee de vertegenwoordiger is van de minderjarige leden. In het hoogste bestuursorgaan, de groepsraad, vertegenwoordigen zij dus de mening van minderjarige leden.

De volgende ouders hebben zitting in de groepsraad:

Categorie Ouder Contact
Bevers Saryke Sparla Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Welpen (jongens, meisjes en gemengd) Vera Snels Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Scouts (gidsen en verkenners) vacature Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Explorer's (rowans en sherpa's) Willemien Bogers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Even voorstellen:

Bevers


Welpen


 
Scouts
Voor de speltak Scouts (verkenners/gidsen) zijn we nog op zoek naar een ouder die met ons wil samenwerken. Heb je interesse en wil je meer weten, neem dan contact op met Willemien (06-34082746).

Explorers
Mijn naam is Willemien Bogers. Als ouder van Florian (Roverscouts/Pivo's, geen ouderbegeleiding meer nodig) en Margot (Sherpa's) loop ik al heel wat jaren in en uit bij de Scouting. Naast de gebruikelijke hand- en spandiensten (uitladen na het zomerkamp, grote schoonmaak, of een keer rijden voor een speltak) ben ik sinds 2019 oudervertegenwoordiger voor de explorer-speltak. Het is fijn om op deze manier wat terug te kunnen doen voor deze mooie vereniging!

In het dagelijks leven werk ik bij de Juridische Hogeschool Avans & Fontys als stagecoördinator. En in mijn vrije tijd maak ik vooral muziek bij de Goirlese harmonie, de Ley River Bigband én bij mijn carnavalsband in Roosendaal, waar ik vandaan kom en waar ik in de jaren negentig ook heel wat jaren welpenleiding ben geweest.
Ik ben bereikbaar als je vragen hebt via 06-34082746.

Deze site is gerealiseerd door: Linfosys Hosting diensten & Netwerkbeheer