Ouderparticipatie

Om onze leiding te ontlasten is ieder uurtje dat we aan hulp kunnen krijgen, van harte welkom! Dus waar ben jij goed in en wat vind je leuk om voor ons te doen? Zo zijn we bv op zoek naar:

• mensen met groene vingers voor onze terreindag (nader te bepalen datum)
  • sterke vrouwen en mannen om mee te helpen inladen van bagage en materialen vóór kamp en uitladen hiervan ná kamp

Overige commissies waar we ondersteuning bij kunnen gebruiken:

Interesse om ons ergens bij te helpen? Mail je voorkeur dan naar Gijs via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Oudervertegenwoordiging

Binnen Scouting Goirle wordt veel waarde gehecht aan de mening van de leden, waaronder minderjarigen. De ouders zijn de vertegenwoordiger van die minderjarige leden. Per leeftijdscategorie is er vanuit al die ouders één oudervertegenwoordiger gekozen die daarmee de vertegenwoordiger is van de minderjarige leden. In het hoogste bestuursorgaan, de groepsraad, vertegenwoordigen zij dus de mening van minderjarige leden.

De volgende ouders hebben zitting in de groepsraad:

Categorie Ouder Contact
Welpen (jongens, meisjes en gemengd) Marie-Louise van Son Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Even voorstellen:

Bevers
Mijn naam is Suzanne. Moeder van Tijn die sinds 1,5 jaar bij de bevers zit. Omdat ik zie met hoeveel plezier Tijn iedere week naar de bevers gaan wil ik hier mijn steentje in bijdrage. Iedere week programma's voorbereiden en aanwezig zijn gaat me met een druk gezin er naast niet lukken. Maar ondersteunen waar het kan wil ik altijd. Vandaag mijn rol als oudervertegenwoordiger. Als je vragen hem mag je deze altijd mailen naar; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Welpen
Ik ben Marie-Louise van Son-Uyttewaal, getrouwd en moeder van Ruben 10 en Joris 8. Joris zit bij de malchi en daarvoor bij de bevers. Joris heeft het erg naar z'n zin bij de Scouting, leert veel, heeft veel lol en plezier in wat hij doet en met anderen. Daarom zet ik mij graag in als oudervertegenwoordiger, ben creatief, sta open voor nieuwe ideeën, ontwikkelingen en activiteiten.
Telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06-42134806.
Aangezien Joris dit jaar naar de verkenners overvliegt, komt na de zomer mijn plaats in de oudervertegenwoordiging beschikbaar. Wil je de welpengroepen vertegenwoordigen vanaf na de zomer? Laat het ons dan weten.

Scouts
Ik ben Joost Kunnen, vader van Joris en Niels (verkenners). Beide zitten al jaren bij de Scouting en beleven er veel plezier. Daarom wil ik me daar graag voor inzetten als oudervertegenwoordiger en ook bij andere activiteiten.

Ik werk als productmanager voor GGN in Tilburg. In mijn vrije tijd besteed ik graag tijd aan sporten. Zo sta ik wekelijks op de squashbaan en het hockeyveld en probeer ook nog regelmatig te mountainbiken. Daarnaast zet ik me graag in voor mijn kinderen; enkele jaren als trainer en coach bij voetbal en hockey en menig schooltoernooi. En nu al een tijdje bij de Scouting. Het is mooi om te zien hoe dit werkt en wat er bij komt kijken en durf best te zeggen dat Scouting Goirle het heel goed heeft geregeld.
Telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06-44810883.

Explorers
Mijn naam is Willemien Bogers. Als ouder van Florian (Rowans) en Margot (Gidsen) loop ik al heel wat jaren in en uit bij de scouting. Naast de gebruikelijke hand- en spandiensten (uitladen na het zomerkamp, grote schoonmaak, of een keer rijden voor een speltak.) ben ik sinds 2019 oudervertegenwoordiging voor de explorer-speltak. Het is fijn om op deze manier wat terug te kunnen doen voor deze mooie vereniging!

In het dagelijks leven werk ik bij de Juridische Hogeschool Avans & Fontys als stagecoördinator. En in mijn vrije tijd maak ik vooral muziek bij de Goirlese harmonie, de Ley River Bigband én bij mijn carnavalsband in Roosendaal, waar ik vandaan kom en waar ik in de jaren negentig ook heel wat jaren welpenleiding ben geweest.
Ik ben bereikbaar als je vragen hebt via 06-34082746.