Maatschappelijke stage

Ben jij op zoek naar een leuke en gezellige stage? Wil je die 40 uur vullen met avontuurlijke en uitdagende activiteiten?
Kun jij organiseren en werk je graag met kinderen? Dan moet je bij ons zijn. 

Scouting Sint Willibrord Goirle is een grote vereniging met 150 jeugdleden van 5 tot 21 jaar. We draaien elke zaterdagmiddag van 14:00 tot 16:30 in ons clubgebouw aan de Wim Rötherlaan in Goirle (achter Pelikaan Health Center). Wij bieden jou graag een stage aan bij één van de kleine speltakken (bevers of een van onze welpengroepen) of bij het materiaalteam. Op deze website vind je meer informatie over de groepen. 

Je stage zal bestaan uit het meedraaien tijdens een aantal aaneengesloten zaterdagmiddagen bij één van de speltakken. Je doet dan mee met de leiding van die groep, je begeleidt de kinderen en je mag meedenken met de programma’s. Soms zijn er vergaderingen of andere activiteiten zoals een gezamenlijke kerstviering of het overvliegen. Je gaat ook een keer mee op een weekend of overnachting met de groep. Overdag ben je druk met de kinderen en ’s avonds is het gezellig met de leiding. 

Heb je veel zin in zo’n afwisselende stage en een leuke tijd bij onze bruisende vereniging? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Ik ga je dan meer vertellen over jouw mogelijkheden en we lopen eens rond in het scoutinggebouw om te kijken of het iets voor jou is.

Het stageformulier is alleen beschikbaar op een computer.

 

 1. Volledige naam(*)
  Voer een geldige naam in.
   
 2. Adres(*)
  Voer een geldig adres in.
   
 3. Postcode(*)
  Voer een geldige postcode in.
   
 4. Woonplaats(*)
  Voer een geldige woonplaats in.
   
 5. E-mail(*)
  Voer een geldig e-mail adres in.
   
 6. Telefoonnummer(*)
  Voer een geldig telefoonnummer in.
   


 7. Maak uw keuze.
   
 8.  

  Ongeldige invoer.
   
 9.  
   

 

Deze site is gerealiseerd door: Linfosys Hosting diensten & Netwerkbeheer