Verkenners

Wij zijn de Verkenners, een groep jongens van 11 tot en met 15 jaar.

Bij de Verkenners draaien we elke zaterdagmiddag een uitdagend programma. Denk hierbij het hakken van hout, zelf koken of pionieren van bouwwerken.
Naast de traditionele scouting-programma's gaan we er ook graag samen op uit. Elke zaterdagmiddag hebben we opkomst van half 2 tot half 5, daarnaast hebben we 3 keer per jaar een overnachting van tenminste 1 nacht. Weekenden zoals het beruchte pepernoten-, survival/Ardennen- en moeder-zoonweekend staan dan op de planning. Ter afsluiting van het seizoen gaan we één week in de zomervakantie op kamp, hier leven we de hele week in de bossen. Door het leven aan een eigen gebouwd kampement en het slapen in tenten ervaren we het echte buitenleven.
In de afgelopen jaren hebben we al veel meegemaakt; een greep uit onze programma's zijn: Mr. X in het dorp, hiken met bepakking, waterskiën en ga zo maar door. Ben je benieuwd wat we allemaal gedaan hebben en wat we gaan doen? Volg dan onze facebookpagina.
De Verkennergroep wordt gedraaid door 6 enthousiaste vrijwilligers die van jongs af aan al bij Scouting zitten.

Mocht je vragen of interesse hebben om een keer mee te draaien e-mail ons dan of stuur ons een berichtje op onze Facebook pagina.

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
facebook/Verkenners Goirle

Belangrijke data

2-3 november 2018 Kennismakingsovernachting
8-9-10 maart 2019 Voorjaarsweekend
16 maart 2019 NL Doet
7-8-9-10 juni 2019 Ardennenweekend
6 t/m 13 juli 2019 Zomerkamp

Leiding team

Astrid Oomen
Luuk Lemmens
Michael Schellekens
Maikel Smits
Jelle de Vaan
Gijs van Gompel

Uniform

(klik op de links om te bekijken/bestellen bij de scoutshop)
Beige blouse (ScoutFit)
Speltakteken Scouts
Installatieteken Scouting Nederland
MacLean Das
Dasring
Blauwe (spijker)broek

Deze site is gerealiseerd door: Linfosys Hosting diensten & Netwerkbeheer