Vrienden van Scouting GoirleWat zijn de Vrienden van Scouting Goirle?

De stichting Vrienden van Scouting Goirle bestaat uit een groep mensen die sympathie hebben voor Scouting Goirle en de vereniging financieel willen ondersteunen. Als Vriend legt iedereen jaarlijks een sponsorbedrag in. Enkele keren per jaar bepalen de Vrienden samen waar het sponsorgeld voor gebruikt wordt. Op die manier dragen de Vrienden van Scouting Goirle bij aan een fantastische scoutingervaring voor alle leden van Scouting Goirle. Lees verder voor het reglement van Vrienden van Scouting Goirle.

Wie kunnen Vriend worden van Scouting Goirle?

Iedereen die betrokken is bij de vereniging en Scouting Goirle met een minimale bijdrage van EUR 50,00 wil steunen, kan Vriend worden. Je kunt lid worden als individu, als koppel, als bedrijf: iedereen is welkom! Natuurlijk is het sponsoren van Scouting Goirle ook met een kleiner of groter bedrag mogelijk. Wanneer je sponsort met een kleiner bedrag dan EUR 50,00, zien we dan als zeer gewaardeerde sponsor. Je neemt dan niet deel aan ‘Vrienden activiteiten’ en hebt geen stemrecht als het gaat om de besteding van het totale Vriendengeld.

Waar wordt het geld voor gebruikt?

Iedereen die betrokken is bij Scouting Goirle kan initiatieven aandragen waar het sponsorgeld van de Vrienden van Scouting Goirle aan besteed kan worden. Denk hierbij aan een speciale activiteit op zomerkamp, de aanschaf van materialen, een bedankje voor de vrijwilligers of het onderhoud van het Scoutinggebouw. Maximaal drie keer per jaar worden de Vrienden van Scouting Goirle gevraagd om hun stem uit te brengen op het initiatief dat zij willen steunen.

Lees hier waar de aanvraag voor financiële steun aan dient te vodoen.

Wat krijgen de Vrienden van Scouting Goirle terug voor hun betrokkenheid?

Voor een minimale steun van € 50,00 per kalenderjaar ben je Vriend van Scouting Goirle. We waarderen je betrokkenheid enorm en willen je daarom ook graag bedanken.

  • We vermelden je naam op het Vrienden van Scouting Goirle bord.
  • We vermelden je naam op deze pagina binnen de website. 
  • Je wordt uitgenodigd voor Scouting Goirle gerelateerde activiteiten.
  • Je krijgt online stemrecht in de ‘Vrienden van Scouting Goirle nieuwsbrief’, waarin maximaal drie maal per jaar wordt bepaald waar het sponsorgeld aan besteed wordt.

Doe je mee?

Deelnemen is heel eenvoudig. Vul het aanmeldformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om je aanmelding te verwerken.

Als je vragen hebt, beantwoorden we die natuurlijk graag. We zijn te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We hopen je als vriend te mogen verwelkomen!

Jeske Elands (voorzitter), Kim Witters (penningmeester) en Maggie van Kempen (secretaris) Wie er al vriend van Scouting Goirle zijn:

Naam Bedrijfsnaam
Jaap van Gool Groeneweg boomzorg
Karin en Johan Bruers BSSG
Marco van der Wielen - Biemans
Gijs van der Wielen - Biemans
Ilse Somodiwongso
Maggie van Kempen PA Solutions
Vera en Jasper Snels
Ad van der Sanden
Jeske Elands
Kim Witters

 

Deze site is gerealiseerd door: Linfosys Hosting diensten & Netwerkbeheer