Vrienden van Scouting Goirle

Wat zijn de Vrienden van Scouting Goirle?

De stichting Vrienden van Scouting Goirle bestaat uit een groep mensen die sympathie hebben voor Scouting Goirle en de vereniging financieel willen ondersteunen. Als Vriend legt iedereen per kalenderjaar een sponsorbedrag in. Enkele keren per jaar bepalen de Vrienden samen waar het sponsorgeld voor gebruikt wordt. Op die manier dragen de Vrienden van Scouting Goirle bij aan een fantastische scoutingervaring voor alle leden van Scouting Goirle. Lees verder voor het reglement van Vrienden van Scouting Goirle.

Wie kunnen Vriend worden van Scouting Goirle?

Iedereen die betrokken is bij de vereniging en Scouting Goirle met een minimale bijdrage van € 50,00 wil steunen, kan Vriend worden. Je kunt lid worden als individu, als koppel, als bedrijf: iedereen is welkom! Natuurlijk is het sponsoren van Scouting Goirle ook met een kleiner of groter bedrag mogelijk. Wie sponsort met een kleiner bedrag dan € 50,00, zien we dan als zeer gewaardeerde sponsor. Je neemt dan niet deel aan ‘Vrienden activiteiten’ en hebt geen stemrecht als het gaat om de besteding van het totale Vriendengeld.

Waar wordt het geld voor gebruikt?

Iedereen die betrokken is bij Scouting Goirle kan initiatieven aandragen waar het sponsorgeld van de Vrienden van Scouting Goirle aan besteed kan worden. Denk hierbij aan een speciale activiteit op zomerkamp, de aanschaf van materialen, een bedankje voor de vrijwilligers of het onderhoud van het Scoutinggebouw. Maximaal drie keer per jaar worden de Vrienden van Scouting Goirle gevraagd om hun stem uit te brengen op het initiatief dat zij willen steunen.

Lees hier waar de aanvraag voor financiële steun aan dient te voldoen.

Tot nu toe is door Vrienden van Scouting Goirle financiële steun geleverd voor:

- schaduwborden in de lokalen t.b.v. de schoonmaak: € 200,- (juni 2019)
- aanhanger voor algemeen gebruik: € 729,- (oktober 2019)
- klim- en klauterparcours: € 200,- (februari 2020)
- test nieuwe krukjes € 250,- (februari 2020)
- mokken, borden en bestek voor de nieuwe keuken: € 223,- (juni 2020)
- partytent voor de gidsen: € 250,- (juni 2020)
- bijlenkist voor algemeen gebruik € 255,- (december 2020)
- herinnering aan 85-jarig bestaan voor de leden à € 320,- (december 2020)
- versnapering voor vrijwilligers bij 85-jarig bestaan à € 150,- (februari 2021)
- bijdrage aan vervoer voor de buitenlandreis van de Rowans à € 350,- (februari 2021)
- marktkramen ipv kampementjes voor kampterreingroepen à € 500,- (juni 2021)
- kampvuur kooksets voor oudere speltakken à € 496,- (oktober 2021)
- activiteit voor de Rowans, Sherpa's en Pivo's à € 400,- (februari 2022)
- cadeau voor de vrijwilligers à € 250,- (februari 2022)
- fire steels en sets voor magneetvissen voor verkenners en andere groepen  à € 175,- ( juni 2022)
- Prullenbakken voor diverse ruimtes à € 283,88 (juni 2022)
- Opbergschappen kampmateriaal € 300,00 (juni 2022)
- Beamer voor algemeen gebruik € 500,00 (oktober 2023)
- Drinkbekers voor de Gidsen € 75,00 (oktober 2023)
- Pannen voor de Bevers € 175,00 (oktober 2023)
Totaal € 6.081,88!

Wat krijgen de Vrienden van Scouting Goirle terug voor hun betrokkenheid?

Voor een minimale steun van € 50,00 per kalenderjaar ben je Vriend van Scouting Goirle. We waarderen je betrokkenheid enorm en willen je daarom ook graag bedanken.

• We vermelden je naam op het Vrienden van Scouting Goirle bord.
  • We vermelden je naam op deze pagina binnen de website.
  • Je wordt uitgenodigd voor Scouting Goirle gerelateerde activiteiten.
  • Je krijgt online stemrecht in de ‘Vrienden van Scouting Goirle nieuwsbrief’, waarin maximaal drie maal per jaar wordt bepaald waar het sponsorgeld aan besteed wordt.
  • Evt. voor je belastingaangifte: RSIN van Stichting Vrienden van Scouting Goirle is 859802802.

Doe je mee?

Deelnemen is heel eenvoudig. Vul dit aanmeldformulier in en mail het ondertekend naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of doe het in de brievenbus bij Kerkstraat 54b, 5051 LC Goirle. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om je aanmelding te verwerken.

Als je vragen hebt, beantwoorden we die natuurlijk graag. We zijn te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We hopen je als vriend te mogen verwelkomen!

Jeske Elands (voorzitter), Kim Witters (penningmeester), Maggie van Kempen (secretaris) en Yvonne Vermeer (algemeen bestuurslid).

Wie er al vriend van Scouting Goirle zijn (in volgorde van aanmelden):

Naam Bedrijfsnaam
Jaap van Gool Groeneweg boomzorg