Verhuuraanvraag

Enkele belangrijke zaken om te weten voordat u doorgaat...

2023:
Het huren van het gebouw kost € 5,00 p.p.p.n. met een minimum van € 125,00 per nacht (dit komt overeen met 25 personen). U betaalt daarnaast per dag een bedrag van € 25,- (groepen tot 25 personen)/ € 35,- (groepen vanaf 25 personen) voor elektra, gas, water en afval. U betaalt een borg van € 250,- die u teruggestort krijgt nadat alles gecontroleerd en in orde bevonden is bij het verlaten van het gebouw.
Daarnaast innen wij voor de gemeente Goirle de toeristenbelasting, voor 2023 gesteld op € 1,75 p.p.p.n. voor personen van 18 jaar of ouder die niet woonachtig zijn in de gemeente Goirle.

U kunt hier alle huurvoorwaarden nalezen.

Ons beleid is erop gericht, dat de eigen groepen de eerste keuze hebben bij het invullen van de jaarplanning. In september wordt in een vergadering vastgelegd in welke weekenden van het dan gestarte scoutingjaar het gebouw bezet wordt door één van onze eigen groepen. Pas na deze vergadering worden aangevraagde data voor het komende jaar definitief gemaakt.

Indien u het gebouw voor een weekend huurt, kunt u op een reguliere zaterdagmiddag tussen 13.00 en 18.00 uur geen gebruik van maken van gebouw en terrein. Al onze groepen draaien op zaterdagmiddag op deze tijd. U zult dan een programma buitenshuis moeten organiseren.

Stap 1:
Kijk in de agenda of de data die u voor ogen heeft, nog beschikbaar zijn. Data met externe verhuur en een eigen speltak zijn uitgesloten van verdere verhuur.

Stap 2:
Vul het aanvraagformulier in en druk daarna op verzenden. Door het versturen van dit formulier neemt u een optie op de aangegeven periode. Aan de e-mail die op deze wijze wordt verzonden, kunnen verder geen rechten worden ontleend. U krijgt zo spoedig mogelijk bericht of deze optie omgezet kan worden in een reservering.

Het aanvraagformulier is alleen beschikbaar op een computer.

U kunt hieronder uw aanvraag voor een verhuurperiode doen.

Aanvraagformulier

Verhuuraanvraag
 1. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 2. Adres(*)
  Geen geldig adres ingevoerd.
 3. Postcode(*)
  Ongeldige postcode.
 4. Woonplaats(*)
  Ongeldige woonplaats.
 5. Mobiel telefoonnummer(*)
  Ongeldig telefoonnummer.
 6. E-mail(*)
  Geen geldig e-mail adres.
 7. Huur namens(*)
  Ongeldige invoer.
 8. Komt uit(*)
  Ongeldige invoer.
 9. Aantal personen(*)
  Ongeldig aantal.
 10. Gewenste aankomstdatum(*)
  Ongeldige datum.
 11. Gewenste aankomsttijd
  Invalid Input
 12. Gewenste vertrekdatum(*)
  Ongeldige datum.
 13. Gewenste vertrektijd
  Invalid Input
 14. Vragen e/o opmerkingen
  Ongeldige invoer.

 15. Ongeldige tekens

 

Deze site is gerealiseerd door: Linfosys Hosting diensten & Netwerkbeheer